Om Peter Hald

Min interesse for personlig udvikling af mig selv, personer som ønsker min hjælp og nystartede virksomheder – har været her i godt 25 år, hvor jeg begyndte at snuse til det grundet min mors interesse for emnet og hendes forretningsdrive.

Når man egentlig synes det går meget godt så har man, i hvert fald jeg, en tendens til ikke at ville bruge tid og kræfter på det. Why fix it if…. Da jeg tilbage i 2007 så fik min største udfordring i mit liv – at skulle skilles og ikke være sammen med mine børn hver dag …… så fik jeg brug for at få bearbejdet mine tanker og følelser. Jeg fik kontakt til en meget klog kvinde, der tog mig ind på en helt ny og givende udvikling.

Vores tanker er hele nerven i, hvor vi går hen og hvordan vi opfatter verden omkring og inde i os selv. Jeg har ændret mine tanker via meditation og derved bevidst skabt det jeg gerne vil. Det kræver træning og hvis man er villig til at give sin tid, så får man ufattelige oplevelser som tak.

Jeg har været klinikejer, mentor og leder for mennesker i over 30 år. Hvis vores mind-set ikke er indstillet og i balance med vores ønsker, så kan vi stadig nå vores mål -MEN de holder ikke …hvis vi overhovedet kommer i mål, hvilket er meget tvivlsomt.
Udover min meget lange erfaring i at guide mennesker som Marketingchef, Salgschef, Virksomhedsejer og medmenneske, så er jeg certificeret QSCA Coach under ICA, Hypnotisør og Meditationslærer fra IMTA med speciale i Corporate Stress Management.

Jeg vil gerne hjælpe dig hvis du ønsker min hjælp? Se mere om kurser og muligheden for at få en gratis afklarende samtale, på de andre sider.

Kærligst

Peter

p.s. Uanset om du tror du kan eller du tror du ikke kan – så har du ret!

(Henry Ford)

Om peter
Om peter
medi-logo-sammen-320-400-1
0

Start typing and press Enter to search