mental-hypnose-logo-01

Hypnose kan hjælpe dig med Rygestop / Afvænning, Vægttab / Sukkerafhængighed, Flyskræk, Eksamensangst og sceneskræk, Angst, Overspisning, Søvnløshed, Jalousi, Sorg, Nedtrapning af Stress og Depression, Tandlægeskræk, Fobier, blive fri af fobier – Edderkopper, Lukkede rum, Nåle…

VI GÅR IND UNDER DINE FILTRE!

Du har et sted mellem 60.000 og 70.000 tanker HVER dag! Når du tænker er det ofte begrænsende. Når jeg får dig ind i en Mental Hypnose vil vi arbejde med din underbevidsthed og her kan vi arbejde med de mønstre der har begrænset dig i forhold til dine ønsker…
Når du er i Hypnose er du i en afslappet og afspændt tilstand.
Hvis du kunne tænke dig en gratis guidet afspænding så hent den her på siden..

Mit forslag til dig er at du booker din første og anden session samtidig. Se længere nede.

downtown_peterhald_hypnose_kbh_0045-1

Kan man risikere ikke at vågne op igen af en hypnose? 

Nej! Hypnose er den mest veldokumenterede psykologiske metode fremsat i bøger og tidsskrifter igennem flere hundrede år. Det værste der kan ske er, at man falder i søvn og får sig en dejlig lur. Ofte oplever personer Hypnose, som en så fantastisk behagelig og dejlig tilstand, at de gerne ville blive i denne tilstand i længere tid efter behandlingen.

HYPNOSE PAKKER

1 Hypnose Behandling

2.000
2.000
  • Hypnose er utroligt effektivt da vi går ind under dine tillærte vaner!

Pakke med 3 Behandlinger

4.800
4.800
  • Du kan betale i rater når du klikker på Bestil

Mellem Pakken

8.000
8.000
  • Du kan betale i rater - se mere her på siden.

Den Store Pakke

15.000
15.000
  • Mellem Pakken for 2 personer. + 1 ekstra Hypnosebehandling 2 mdr. efter forløbet for begge personer. Eller for dig der gerne vil endnu mere.. Se Mellem Pakkens indhold.

Hypnose Bootcamp – 28 dage med Hypnose! Se mere og Bestil -så er du i gang i dag!

Hypnose Vægttabs Gruppeforløb

Hypnose Selvtillids Bootcamp

Tiltræk Flere Penge Hypnose Bootcamp

FORRETNINGS-FLOW – Hvis du vil tjene flere penge i din Forretning?

3 måneder, hvor du også får penge-flow i din Forretning. 

downtown_peterhald_hypnose_kbh_0009

Inden du kommer i hypnose hos mig får du altid tilsendt en Guidet Hypnose – “KLAR – TIL HYPNOSE” så vi forbereder dig til hypnosen.

 

MENTAL HYPNOSE – KOM I MÅL NU!

Det er ikke alle der kan blive røgfrie via en Hypnosebehandling. I de tilfælde er det ofte fordi den behandlede ikke 100% ønsker at stoppe. Det kan jeg ofte komme omkring ved at bruge meditations-terapi og coaching – så du bliver helt klar til hypnosen.

Hypnose opleves næsten altid som en vidunderlig tilstand. Samtidig er det en bevidst tilstand med en øget opmærksomhed, der fokuseres indad mod den proces, jeg guider dig igennem. Det kritiske filter værner mod påvirkning udefra, og når du vender din opmærksomhed indad, bliver det passivt. Det er i den tilstand, at vi kan skabe din nye og positive udvikling.

Når du er i forløb hos mig vil du også modtage lydfiler og andet materiale som du bruger i mellem behandlingerne. 

Hypnose kan hjælpe dig hvis du ønsker hjælp med:

o Vægttab / Sukkerafhængighed

o Flyskræk 

o Eksamensangst og sceneskræk

o Angst

Rygestop / Afvænding 

o Overspisning

o Søvnløshed

o Neglebidning / Tics

Jalousi 

o Sorg

o Nedtrapning af Stress  og Depression

o Tandlægeskræk

o Fobier, blive fri af fobier – Edderkopper, Lukkede rum, Nåle…

drugs-2091747_1920
Hypnose

PETER HALD

Hypnotisør

HVORDAN FØLES HYPNOSE

For mig er hypnose ikke terapi, men et konkret redskab til at skabe hurtige, effektive og ikke mindst permanente forandringer i dit liv. Jeg håber du er klar til de store forandringer i dit liv – book altid de 2 første behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum og sørg for at have booket disse to behandlinger inden vi mødes første gang, så vi er sikre på at der er en tid til DIG!

Om Peter
Jeg er uddannet Hypnotisør, LifeCoach fra USA og i Meditations Terapi indenfor vægtregulering og Stress. Jeg har guidet personer i over 25 år og brænder for at de mennesker jeg hjælper får resultater, der er i tråd med deres mål.

Jeg glæder mig og ser frem til at hjælpe dig! Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på p.hald@icloud.com eller ringe på telefon 2022 2969.

Kærligst Peter

Din første Mental Hypnose behandling?

Første behandling:
Før behandlingen får du tilsendt en “Klar til Hypnose øvelse” du skal lytte til inden vi mødes. Når vi mødes stiller jeg dig nogle spørgsmål til dit problem, hvorefter jeg fortæller dig hvordan jeg arbejder med hypnose og hvordan jeg vil behandle dig. Det hele foregår i et let forståeligt sprog. Så kommer du til at sidde behageligt i min Hypnosestol, hvorefter jeg bringer dig i trance og begynder at programmere eller omprogrammere dine tanker og følelser, så forandringerne i din hjerne begynder at ske.  Herefter bringer jeg dig fra trancetilstanden til din nye normaltilstand og behandlingen afsluttes med en kort samtale og et glas vand.

De 2 efterfølgende behandlinger:
Du vil opleve, at jeg stiller dig nogle spørgsmål om, hvad du har oplevet siden du var til den første behandling, (hvis det er 3. behandling, siden din anden behandling). Stille og roligt kommer du i trance og jeg begynder at programmere eller omprogrammere dine tanker og følelser, så forandringerne i dine problematikker fortsætter med at ske. Herefter bringer jeg dig fra trancetilstanden til din nye normaltilstand og behandlingen afsluttes med en samtale og et glas vand.

Iflg. Wikipedia
Hypnose
 er en tilstand, hvor bevidsthedens kritiske sans passiviseres i en mental fokusering. Det opleves naturligt ved fx dagdrømme, at falde i staver eller at blive opslugt (af en god bog e.l.).
Under hypnose er sindet mere tilbøjeligt til at opfatte det der fokuseres på som signifikant. Dog kun indenfor ens grundlæggende sikkerhedsmæssige, etiske og moralske grundopfattelser. Tilstanden betegnes som trance. Hvad der i denne tilstand fokuseres på betegnes som en suggestion. Suggestioner kan være verbale udsagn som opfattes af underbevidstheden alene.

HVAD ER DIN INVESTERING /BETALING

Hvad vil du investere for at du kommer i mål? Hvordan vil det føles i din krop? Prøv lige at mærke efter LIGE NU!?

Formentlig vil du sige 10- tusindvis af kroner. Når vi har vores ønskekrop, Partner, Job, Sociale relationer, Økonomi, et liv uden stress og angst o.s.v. – så er vores livsglæde også + 10.000 værd?

Din investering for en Mental Hypnose Pakke på 3 behandlinger er kun 3.700.- 
Det kan for nogle godt virke som et stort beløb men det er det slet ikke for jeg giver dig mulighed for at dele betalingerne i nogle rater eller måske kan du lave en anden løsning.

MENTAL HYPNOSE PAKKE MED  3 behandlinger kr. 3.700.-

Betalingsmuligheder
Lad din arbejdsplads betale:
Hvis du har et job, så har du mulighed for at tale med din arbejdsplads og lave en bruttolønsordning, så din arbejdsgiver betaler og du så bliver trukket i løn over en aftalt periode. Beløbet vil ved benyttelse af bruttolønsordningen være 3.700.- + moms og fakturaen skal være betalt inden start af dit forløb.

Betal med det samme, betal i rater via VIABILL eller delvis:
Du kan betale i rater. Gå til Kassen og vælg ViaBill.

Eller du kan betale halvdelen ved bestilling og halvdelen ved fremmøde. Du skal så bruge Kuponkoden: “50pnu” -når du når til kassen. Du betaler 1.850.- ved bestilling og 610.- ved fremmøde ved hver af de 3 behandlinger. Endelig kan du også blot betale for forløbet ved at trykke på bestil uden at bruge koden.

Efter gennemført betaling får du et link hvor du booker de 2 første tider.
HUSK at jeg anbefaler at du booker de 2 første behandlinger inden 1. behandling. Grunden er at jeg helst ser at der kun er 1 – 2 uger i mellem de 2 første behandlinger. Den 3. behandling aftaler vi efter 2. behandling.

Hvis I er 4 personer eller flere -kan vi lave et separat hold til jer. Eller hvis I kan lave et hold på arbejdspladsen kan vi evt. behandle der. Send en besked for mere info på info@mentalhypnose.dk.

nintchdbpict000291106856

Hypnose RygeStop Hold

vil-du-med_

DIT POTENTIALE KLUBBEN

Hypnose

Meditationskursus

Line, Solrød

Jeg har været så glad for mit coaching forløb hos Peter. Det gjorde at jeg fik fokus på det jeg gerne vil og dermed kunne mine drømme opfyldes. Vi brugte livshjulet til at se hvor vi skulle tage fat i. Allerede ved første time hjalp det mig at se lysere på min situation og havde fundet nogle tiltag som kunne bedre der hvor jeg stod.

Peters ro og humør lettere tunge emner og det hjælper utroligt. Desuden hjalp han mig med at få fokus på områder/ting, som jeg ikke lige havde set. Jeg havde jo stirret mig blind på det som “drillede” mest.

Efterfølgende har jeg brugt coaching hos Peter til at få løst enkeltstående problemer og han hjælper mig så godt. Det er jo mig som finder løsningen, dog med god spørgeteknik fra Peter, samt rum til at tænke undervejs.

Vi har kun haft telefonisk coaching og det har været dejligt nemt og skabt en mere privat sfære at være hjemme alene under en coaching. Tusind tak, Peter!

Christina, Holbæk

Det var rigtig rart, oprivende, forvirrende og lettende at tale med Peter Hald han siger nogle rigtig gode ting, lytter og fornemmer hvordan han bedst hjælper mig.. Håber alle når at nyde godt af en samtale eller i det mindste hans webseminar. Tusind tak Peter – du har sat mig på rette vej!

Tanja, Haderslev

Endelig er min hjerne begyndt at tænke anderledes… Juhuu!
Super dejligt. Meditation var nyt for mig, men en rigtig dejlig måde at få ro og tid til at se indad. Det har været rigtig svært at finde nye ting hver dag, jeg er taknemlig for, men jeg har også fået øjnene op for, hvor meget jeg har at være taknemlig for.
I stedet for at forløbet bare stopper efter de 8 uger, er der opfølgning hvor jeg, som ene person, bliver guidet videre til at nå mine mål.

Phillip, Hillerød

Stop neglebidning.

Det var en god oplevelse, jeg følte dog ikke helt det virkede, men jeg har ikke bidt negle siden, så virket har det alligevel ☺

Bonnie, Randers

Jeg føler mig meget mere frisk og ovenpå 😀 jeg er slet ikke så træt og søvnig mere og det er bare rigtigt dejligt. (Bonnie skulle rejse til Hong Kong 5 timer efter hypnosebehandlingen). Selvom vi nærmest rejste i 24 timer var jeg ikke kvæstet. Hverken derned eller hjem. Jeg er glad for min energi, det er meget positivt. -Ogdet vigtigste: Jeg har ikke sukkertrang mere 😀
Hilsen
Bonnie

Jeanette, Solrød Strand

Jeg meldte mig til kurset “Min ønskekrop” hos Peter. I første omgang  fordi jeg var nysgerrig på hvilken inflydelse tanker har på et vægttab.
Jeg blev hurtig bevist om via meditation og de værktøjer  som kurset gav , at jeg i mange år havde været fastholdt i et tankemønster om hvad der var okay at spise og hvornår. Et mønster der bestod i at slå mig selv i hovedet og leve efter kur-regler uden de store resultater.
Jeg har lært at bruge meditation til at forene mig med den jeg er og har fået ro på det altid at være på kur i tankerne. Jeg har fået et naturligt forhold til mad, fastholdelse af motion og meditation som et redskab i hverdagen og jeg er fri for dårlig samvittighed.

My, Hvidovre

Jeg ville så gerne stoppe med at ryge!
Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige behandlinger.
Desværre uden holdbarhed, så nu prøvede jeg hypnose hos Peter Hald.
Godt modtaget i hyggelige afslappende lokaler, og en hypnotisør med en beroligede stemme, så jeg følte mig tryk.
Efter endt hypnose afleverede jeg min smøger og havde en dejlig fornemmelse i kroppen, da jeg forlod lokalerne.
Efterfølgende fik jeg tilsendt 2 lydfiler, som jeg lytter til når jeg går i seng.
Jeg har fået opbakning fra Peter Hald, hvilket har givet mig ekstra gejst til at holde mit rygestop.
Jeg har slet ikke lyst til en cigaret, og benytter mig med glæde af de 2 lydfiler, når jeg ligger i sengen, stolt over at endnu en dag er gået uden “røg” og kan glæde mig over at Peter hjalp mig med sin hypnose behandling.

Aida, København

Jeg synes Peter er meget imødekommende og en jeg har tillid til at betro mig til. Han har en meget rolig og behagelig stemme og udstråler fred i sjælen.
Jeg fik meget ud af det her – især 2. gang. Jeg mærker nu min træthed og får min nattesøvn. Mærker også mere sult og spiser mindre. SKØNT.
Jeg vil gerne anbefale andre til at gå til hypnose hos Peter fordi det virker.
Og fordi roen, tilliden og freden er tilstede.
Kærligst Aida.

Sanne, Roskilde

Jeg har været med i 8 ugers “få din ønskekrop” med Peter Hald. Jeg har arbejdet med spiritualitet og selvudvikling i over 30 år og jeg blev gang på gang positivt overrasket over at alle elementer er med i et meget organiseret og smukt forløb af utrolig høj kvalitet. Peter har en meget behaglig stemme og jeg har også nydt godt af meditationerne.

Pia, Strynø

Jeg har været glad for forløbet. Jeg har brugt meditationerne meget og været glade for dem.

Liselotte, Helsingør

Jeg har haft stor støtte af hypnosen – det virker. Jeg trøstespiser ikke som tidligere, når jeg er alene. Jeg har heller ikke lyst til vin længere, som var blevet en dum vane. Efter hypnosen oplever jeg, at jeg har en stor viljestyrke til at bryde den dårlig vane med at trøstespise. Jeg føler mig stærkere og er fast besluttet på at komme ned på min kampvægt igen. Tak Peter!

Hypnose kan hjælpe dig hvis du ønsker hjælp med:

o Vægttab / Sukkerafhængighed

o Rygestop 

o Fobier m.m.

HYPNOSE PAKKER

1 Hypnose Behandling

2.000
2.000
  • Hypnose er utroligt effektivt da vi går ind under dine tillærte vaner!

Pakke med 3 Behandlinger

4.800
4.800
  • Du kan betale i rater når du klikker på Bestil

Mellem Pakken

8.000
8.000
  • Du kan betale i rater - se mere her på siden.

Den Store Pakke

15.000
15.000
  • Mellem Pakken for 2 personer. + 1 ekstra Hypnosebehandling 2 mdr. efter forløbet for begge personer. Eller for dig der gerne vil endnu mere.. Se Mellem Pakkens indhold.

MentalHypnose / Hald & Co. – Danstruplund – Danstrupvej 27 G  – 3480 Fredensborg

 Mail: info@mentalhypnose.dk

0

Start typing and press Enter to search